Balatonlelle
Eladó nyaraló
Ár
26 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25321
Balatonlellén, a Rádpusztai Élménybirtok közelében, csodás környezetben eladó nyaraló
Méretek
Méret
77
Méret tulajdoni lap szerint
3765
Telek mérete
800
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Balatonlelle
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa
Kilátás
panorámás
Fényviszonyok
Kert

hátsókert,

előkert

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
felújítandó
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Balatonlelle a Balaton déli partján elterülő közkedvelt turisztikai központ, egyik nevezetessége a Rádpusztai Élménybírtok, innen nem messze helyezkedik el ez a sorházi nyaraló, mely csodás környezet ölelésében található, fantasztikus panorámával. A nyaraló paraméterei: - szoba ( 23 m2 ) - szoba ( 18,5 m2 ) - konyha ( 9 m2 ) - kamra ( 3,5 m2 ) - fürdő ( 8 m2 ) - fedett terasz ( 15 m2 ) - 800 m2-es saját használatú udvar Pince ( 15 m2 ) Tároló ( 15 m2 ) Műszaki jellemzők: - tégla falazat ( kis méretű tégla ) - tégla alap, lábazat - villany és a víz be van kötve - fa födém és fa tetőszerkezet Ajánlom figyelmébe azoknak, akik csendes, madárcsicsergős helyen szeretnék eltölteni a szabadságukat. Felújítás után ez a nyaraló igazi energetikai feltöltődést fog nyújtani az egész családnak. A munkálatok elvégzésére van építési vállalkozó, aki 2 hónap vállalja a teljes felújítást az új tulajdonos igényei szerint. 15 millió forintos költségvetésből kivitelezhető: - tetőszerkezet és a cserép cseréje - csatornázás - nyílászárók cseréje - betonozás - új burkolatok a konyhában - szobákban szalagparketta - fürdőszoba, WC felújítása - villany és vízvezetékek cseréje - terasz kialakítása - külső és belső falak festése Autó beszámítása lehetséges (első sorban kombi, dízel, és középkategóriás autó) Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.