Szekszárd
Kiadó üzlethelyiség
Ár
120 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24975
Szekszárd belvárosában kiadó egy 36 m2-es, teljesen felújított, utcafronti üzlethelyiség.
Méretek
Méret
36
Méret tulajdoni lap szerint
36
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Szekszárd
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fűtés típusa

klíma,

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcafronti (nem lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szekszárd belvárosában kiadó egy 36 m2-es, teljesen felújított, modern, utcafronti üzlethelyiség. ELHELYEZKEDÉS: - Szekszárd, Garay téri sétálóutca - központi fekvés, gyalogosan és autóval is kényelmesen megközelíthető ÉPÜLET: - téglaépület - parkolás: a piactéri vagy a Bezerédj utcai parkolókban - a szomszédban szintén üzletek találhatók ÜZLET: - földszinten - 36 m2 - nagy ügyféltér - igényes megjelenés HELYISÉGEK: - üzlet: 33 m2 - teakonyha: 2 m2 - WC: 1 m2 ÁLLAPOT/MŰSZAKI: - felújítás alatt (a képek a felújítás előtti állapotot mutatják) - új vizesblokk, új WC - új egységes, igényes hidegburkolat - új beltéri ajtó, új kilincsek - fa ablak és ajtó az utcafronton - fűtés: gázkazánnal, illetve klímaberendezéssel - hűtés: klímaberendezéssel - teljes közmű (víz, villany, gáz), vízvételi lehetőség az ügyféltérben is megoldható KIADÁS: - kéthavi kaució, közjegyzői okirat szükséges - dohányzás nem megengedett - a konyha és a WC bútorozott - a bérleti díj a rezsi költségét nem tartalmazza - rezsi a fogyasztás függvényében változó - 2024. július 1-től költözhető - hosszú távon tervező, megbízható bérlőt keresünk Korábban ékszerüzlet, gourmet bolt, takarékszövetkezet, fodrászat működött az ingatlanban. Mivel kirakattal rendelkező utcafronti helyiség, a legtöbb üzleti tevékenység számára kitűnő választás. Méretének köszönhetően akár több szolgáltatás együttes működésére is alkalmas. Hívjon és megmutatom! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.