Érd, Postástelep
Eladó családi ház
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24859
Érd-Postástelep, családi ház óriási lehetőséggel!!!
Méretek
Méret
175
Méret tulajdoni lap szerint
567
Telek mérete
567
Terasz mérete
10
Belmagasság
310 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Postástelep
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázkazán

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
észak
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

előkert,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

garázs,

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1975
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
1
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Érd-Postástelep, csendes, rendezett utcájában, 567 m2-es, teljes közművel ellátott telken épült, nappali+ 3 hálószobás, három szinten nettó 187 m2-es családi ház eladó! Az ingatlan 1975-ben épült, majd 1979-ben bővítették a felső szint ráépítésével. Az épület állapotát tekintve korának megfelelő, modernizálását az új tulajdonos saját ízlése, igénye szerint végezheti el. Az épület egésze alatt pincét alakítottak ki, tárolóval, kazánhelységgel. A földszint 83 m2 alapterületű, benne található nappali, konyha + étkező + hálószoba, előszoba, fürdőszoba. Az emeleten található két hálószoba, valamint mindkét szobához egy-egy nagyméretű gardrób tartozik + fürdőszoba valamint egy 10 m2-es terasz található. Az egyik hálószoba teraszkapcsolatos, a terasz kertre néző. Műszaki tartalom: 38-as téglafalak, 10 cm-es válaszfalak A fűtésről gáz-cirkó gondoskodik, valamint alternatív lehetőségként a pincében egy vegyes tüzelésű kazán is megtalálható, amely a fűtésrendszerre van kötve, használata igencsak költség takarékos. A perzselő nyári napokat, az ablakokra felszerelt redőny teszi kellemesen elviselhetővé. A gondozott hátsó kert a jó idő beköszöntével itt egy újabb élettér lehet a családi grillezések és ebédek, valamint egyéb kerti programok eltöltéséhez. - nettó 187 m2 lakótér - 567 m2 telek - garázs + kocsi beálló 2 autó részére - ásott kút - 10 m2 terasz Az ingatlan per és tehermentes! Rövid időn belül birtokba vehető! Óvoda, iskola, gimnázium, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, buszmegálló 2 perc sétatávolságra található!! Érd központ gyalog 5 perc!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem