Fót, Kisalag
Eladó ikerház
Ár
56 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24659
Felújított 3 szobás ikerház fél eladó Fóton!
Méretek
Méret
67
Nettó méret
60
Telek mérete
127
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Fót
Városrész
Kisalag
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

napelem,

elektromos,

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2018
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Eladóvá vált ez a frissen felújított 3 szobás 67 nm-es ikerház fél Fót csendes utcájában. Belépve az előtérbe balra egy wc, szemben pedig egy zuhanyzós fürdőszoba található. Jobbra a 21 nm-es amerikai konyhás nappaliba jutunk. Az emeletre felvezető lépcső mellett egy praktikus tároló van. Az emeleten két hálószoba és egy kádas fürdőszoba helyezkedik el. A frissen felújított ház 2018-ban épült 30-as Porotherm téglából 10 cm-es dryvit szigeteléssel 3 Kw-os napelemmel lett ellátva. A nappaliban hűtő-fűtő klíma, az emeleti szobában elektromos fűtés adja a meleget. A ház mindkét fele eladó önálló helyrajzi számon. Ehhez a részhez 127 nm-es kertrész tartozik 2 gépkocsinak beállóval. Kiváló ár-érték arány! Tökéletes választás fészekrakóknak, gyerekeseknek egyaránt, mindenkinek aki családi házas környezetben szeretne élni egy panel áráért!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Property Four You Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem



Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!