Érd, Ófalu
Eladó ikerház
Ár
119 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24657
Érd kedvelt részén eladó újépítésű 130 m2-es ikerháfél 1100 m2-es saját kertrésszel
Méretek
Méret
130
Telek mérete
1100
Terasz mérete
25
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Ófalu
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
felület hűtés
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség

elektromos garázs kapu/ajtó

További adatok
Szigetelés
Grafitos EPS
Elérhető kedvezmények
Állapot
új építésű
Homlokzat állapota
új
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
ytong
Leírás
Érd Ófaluban eladó 130m2-esújépítésű 1 szintes ikerházfél. A házban tágas, napfényes amerikai konyhás étkezős nappali található, 4 hálószoba és 2 fürdőszoba. Lakás jellemzői: -130 m2 -étkezős, amerikai konyhás nappali+4 hálószoba -2 fürdőszoba -hőszivattyús hűtés-fűtés -padlófűtés -burkolatok, szaniterek a vételár részét képezik -nappaliból nyíló terasz -1100 m2-es saját kertrész -50 m2-es garázs -az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik. A ház sík telken helyezkedik el, közlekedése, kiváló. Természetvédelmi terület van a közelben, így a környék levegője is isteni, ezért bátran ajánlom kis és nagycsaládosoknak.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.