Balatonőszöd
Eladó lakás
Ár
144 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24441
Lakás a strandon
Méretek
Méret
87
Terasz mérete
17
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Balatonőszöd
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedélyezett a házban
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2004
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Mi lehet jobb hely egy balatoni nyaralónak, mintha közvetlenül a parton van? Ez a lakás a balatonőszödi Hullám lakóparkban van, annak is a parti részén, egy zárt, stranddal is rendelkező telkén. A fürdőzéshez csak le kell sétálnia ( vagy leliftezik ), és már csobbanhat is. A környezet családias, nyaranta élettel teli, de messze nem olyan zavaróan zajos, mint Siófok, vagy Zamárdi. A lakópark, különösen ez a zárt, parti része elég exclusív, rendezett, a strand tiszta. Az épület felújított, jó érzés megérkezni és felnézni a lakásra, a lépcsőház természetesen szintén felújított, tiszta. Maga a lakás kétszintes, kitünő elosztású. Az alsó szinten egy hatalmas, 42 nm-es amerikai-konyhás nappali van, egy balatoni panorámás, 17 nm-es terasszal, valamint egy fürdővel, az emeleten két hálószoba, és egy fürdő található. A két szint brutto 101 nm-es. - a fűtése gáz-cirkó kazánról megy, - mindkét szint légkondiciónált, - a teraszról balatoni panorámás, - elektromos árnyékoló fedi a teraszt, - riasztóval felszerelt, de van portaszolgálat, a közbiztonság kifejezetten jó, - liftes lépcsőház A lakás per-, teher- és igénymentes, azonnal birtokba vehető. Az ingatlanhoz vásárolható gépkocsibeálló, ennek az ára 4 mft. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, a lakás kulcsai nálam vannak, rugalmasan tudom mutatni! Üdvözlettel: Jánoki Péter