Tököl
Eladó telek
Ár
32 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24119
TÖKÖLÖN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ, LAKHATÓ KIS HÁZZAL!
Méretek
Méret
550
Méret tulajdoni lap szerint
40
Telek mérete
550
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Tököl
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Környék
Családi házas környék
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
TÖKÖLÖN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ, LAKHATÓ KIS HÁZZAL! A telek mérete 550 m2, a házikó pedig 40 m2, lakható állapotú. Műszaki paraméterek az alábbi felsorolásban tekinthetőek át: - 550 m2-es, ideális formájú saroktelek - 16 m széles, 54 m hosszú - 30 %-a beépíthető - gáz, áram az be van vezetve - csatorna a ház előtt, engedélyek be vannak adva - van rajta egy 78 m2-es ház alap, melyre az engedélyek rendelkezésre állnak - a telek körbekerített, 2 nagykapun is be tudunk állni gépkocsival Kiváló lehetőség, ha építkezni akar Budapest agglomerációjában. Amíg épül a ház, addig a lakhatásra is alkalmas melléképület remekül használható. - 40 m2 - előszoba, konyha, hálószoba, fürdőszoba kialakítású - könnyűszerkezetes technológiával épült - szigetelt - teteje csrepeslemez - konyhabútora teljesen új, gépekkel felszerelt - fedett terasza van Minden hétköznapokhoz szükséges szolgáltatás 5-10 percre alatt elérhető. H6-os HÉV melállója 5 perces sétával elérhető, mellyel kötött pályán, 40 perc alatt a Közvágóhídra lehet jutni. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon telefonon a hét bármely napján! -

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.