Budapest II. kerület, Adyliget
Eladó telek
Ár
108 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23409
II. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN ÖRÖK PANORÁMÁS ÖSSZKÖZMŰVES SAROKTELEK, TÁJVÉDELMI TERÜLETTŐL 100 M-RE
Méretek
Méret
570
Legnagyobb beép. magasság
5 m
Beépíthetőség
25 %
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest II. kerület
Városrész
Adyliget
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Kivételes lehetőség a legjobb helyen, erdő közelébe jó levegőn, alkalmi áron! II. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN ÖRÖK PANORÁMÁS ÖSSZKÖZMŰVES SAROKTELEK, TÁJVÉDELMI TERÜLETTŐL 100 M-RE! Budaligeten kínálok eladásra egy 570 nm-es építési telket, luxus családi házas környezetben. A telek szép szabályos téglalap alakú, 35.6 x16 méter. mindössze 14% lejtéssel. Övezeti besorolása LKe-3/Sz-1, a terepszint feletti BEÉPÍTHETŐSÉGE 25%! 3 szintes önálló családi ház tervdokumntációi elkészültek, de kis módosítással 2 lakásos társasházra is kialakítható! A telken egy bontandó kis ház és egy felvonulási épület is van. Jöjjön el nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot! Rugalmasan megtekinthető! Kifizetést követően azonnal birtokba vehető! Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelünk van. Budapesten, agglomerációjában és Fejér megyében is dolgozom kedvező feltételekkel. Közel 800 értékesítő kollégával működöm együtt, így sokkal hatékonyabban és jobb áron találhat gazdára az Ön ingatlana is. Munkadíjunk megfizetése kizárólag az adásvételi szerződés megkötését követően történik, egyéb költsége az Eladónak nincs. Bővebb információért vagy időpont egyeztetésért kérem keressen a hét bármely napján a megadott telefonszámon, vagy a hirdetési felületen emailben. Köszönöm. További szolgáltatások Ügyfeleink részére kedvező feltételekkel: ingatlan szakjogász, adótanácsadó, okleveles ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező. Hitelközvetítés, 13 bankkal áll kollegánk kapcsolatban, hogy megtalálja Önnek a legmegfelelőbbet! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét aláírásával nyugtázza.