Budakalász
Eladó családi ház
Ár
198 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23071
BUDAKALÁSZON ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ NAGY, RENDEZETT KERTTEL, GARÁZZSAL, VÁLLALKOZÁSNAK IS ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETTEL ELADÓ!
Méretek
Méret
214
Méret tulajdoni lap szerint
1169
Telek mérete
1169
Terasz mérete
31
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Budakalász
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
2006
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megvételre kínálunk Budapesttől néhány km-re, Budakalászon egy 1169 m2-es, összközműves telken épült 214m2 alapterületű, igényesen, magas minőségben saját célra megépített, kétszintes családi házat. A KÖRNYÉK: Budakalász kedvelt, családias, kertvárosias, minden tekintetben jól ellátott részén található a ház. Számos vásárlási lehetőség adott (Auchan, Aldi, Spar, Lidl, OBI) valamint éttermek, gyógyszertár, bölcsöde, óvoda, iskola, könyvtár, állatorvosi rendelő, sőt még sportközpont is. A közelben elhelyezkedő Omszki-tónak köszönhetően minden sportolni vágyó megtalálhatja a számára legkedvezőbb mozgásformát.Autóval akár 20 perc alatt Budapest belvárosába érhetünk. Tömegközlekedés tekintetében a H5-ös hév is rendelkezésre áll. A HÁZ: Az ingatlan 2006-ban épült 1169 m2-es, téglalap alakú összközműves telken. Tulajdonosa saját célra építtette, így minőségi anyagokból, igényes kivitelezéssel készült. Az alsó szint 118 m2-es, itt egy tágas, napfényes nappali konyhával, étkezővel, két hálószoba, két fürdőszoba, külön vendég mellékhelyiség, kamra, valamint egy 20m2-es terasz ad teret a mindennapi élethez. A 96m2-es, 11m2-es erkéllyel rendelkező felső szint műszaki kiépítése megtörtént, jelenleg kizárólag tárolásra van hasznosítva, új tulajdonosai saját igényeik szerint alakíthatják, akár 3-4 szoba, konyha, fürdő is kialakítható (lásd tetőtér alaprajz terv). A ház alsó szintjéhez kapcsolódik egy két állásos garázs, de a térkövezett parkoló is lehetőséget nyújt 3-4 autó befogadására. A hőszigetelt ingatlan 38-as POROTHERM téglából épült, EUROTHERM típusú 4-16-4 mm hőszigetelő üvegezésű fa homlokzati nyílászárók, illetve normál fa pallótokos, teli valamint üvegezett beltéri ajtók kerültek beépítésre. A ház fűtéséről és melegvízellátásáról egy tavaly beépített Western kondenzációs gázkazán gondoskodik. A hátsó kertben található 31m2-es, ablakkal és fedett terasszal rendelkező melléképület, amely kiválóan alkalmas tárolónak, irodának, műhelynek, vagy akár egy privát wellness kialakítására is. A gyümölcsfákkal, tujákkal, épített sütögetővel rendelkező kert gyönyörűen rendezett, kertész által rendszeresen karbantartott. Az ingatlan per-, igény- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!