Budapest XIV. kerület, Nagyzugló
Eladó lakás
Ár
99 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22161
Polgári lakás Nagyzuglóban
Méretek
Méret
100
Terasz mérete
3.5
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Nagyzugló
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Kilátás
belső udvar (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Leírás
Polgári lakás Nagyzuglóban 100 nm-es, 3 szobás, nagy belmagasságú, erkélyes nagypolgári lakás eladó Nagyzuglóban. Kiváló befektetés, tökéletes helyszíne lehet egy irodának is. Az öt lakásos kertes társasház első emeletén található a 100 nm-es, 3 szobás, erkélyes lakás A társasház jó állapotú, felújított homlokzatú, két oldalon szigetelt. A lakás 2007-ben gépészeti (villany, víz) felújításon esett át, az eredeti parkettát csiszolták-lakkozták, a hidegburkolatokat, szanitereket is cserélték. Jellemzők: - fa termo nyílászárók - nagy belmagasság - tágas terek - energiatakarékos - csendes - világos - beépített szekrények az előszobában - 3 db külön nyíló szoba - erkély - a ház megtakarítással rendelkezik. Az előtér és a konyha közti fal bontható, így létrejöhet egy tágas étkező-nappali. A gondozott kert osztatlan közös tulajdon, a lakók megegyezés szerint használják, akárcsak a közös tárolót és pincét. A közelben óvodák, iskolák, egyetemek (BGE, METU), Lidl, OBI, Tesco. Az Árkád és az IKEA pár villamosmegállóra van. További információkért keressen bizalommal, akár hétvégén vagy az esti órákban is

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.