Köröstarcsa
Eladó családi ház
Ár
7 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21461
Köröstarcsán 2 szobás felújítandó családi ház
Méretek
Méret
65
Méret tulajdoni lap szerint
575
Telek mérete
575
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Köröstarcsa
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kályha

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
panorámás
Fényviszonyok
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1993
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Környék
Keresett környék
Szerkezet
ytong
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Használja ki a Falusi CSOK kínálta lehetőséget! Vásárolja meg és újítsa fel új otthonát állami támogatásból! Köröstarcsán, Mezőberény szomszédságában kínálok eladásra 1993-ban épült, szilikát tégla falazatú, beton alapra és lábazatra épült, felújítandó családi házat. A település legszebb, és legkedveltebb részén helyezkedik el, közvetlen a Liget szomszédságában. Az ingatlan paraméterei: - 2 db külön bejáratú szoba - konyha - étkező - közlekedő - fürdőszoba - WC - előszoba Műszaki jellemzők: - villany és víz bekötve - gáz és a szennyvíz az udvaron belül - beton födém, így a tetőtér beépíthető - tetőszerkezet jó állapotú Ha olyan ingatlant szeretne, amit a saját ízlésének megfelelően tud kialakítani, és felújítani, akkor ez egy jó választás lehet. Felújítás után igazi családi fészek válhat belőle. A tetőtér beépítésével kb. 100 m2 lesz a hasznos alapterülete. A Liget közelsége miatt, természet szeretők és horgászok álma lehet ez az ingatlan. Központhoz közel található, ezért rövid sétával elérhető óvoda, iskola, orvosi rendelő, élelmiszerbolt. Ha Ön is gondolkozik azon, hogy szeretné kihasználni a Falusi CSOK kínálta lehetőséget, akkor ez az ingatlan alkalmas lehet a támogatások igénybe vételéhez. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal. Hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.