Mende
Eladó lakás
Ár
67 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21245
ELADÓ új építésű, prémium minőségű társasházi lakás Mendén!
Méretek
Méret
79
Telek mérete
45
Terasz mérete
7.5
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Mende
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

padlófűtés,

hőszivattyú

Hűtés típusa
fan-coil
Konyha stílusa

étkezős,

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
A++
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Emeletek száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Mendén, új építésű, 4 lakásos társasházban, belső kétszintes, kertkapcsolatos, 79 m2-es, hőszivattyús, saját autóbeállóval rendelkező lakás ELADÓ! Az ingatlan Mende új építésű városrészén, közel a központhoz, dinamikusan fejlődő környezetben épül. A 79 m2-es lakótérben a helyiségek az alábbi elrendezés szerint kerültek kialakításra: Földszint: nappali, amerikai konyha + étkező, gépész helyiség, WC Emelet: 3 hálószoba, fürdőszoba és gardrób szoba teszi komfortossá a család életét. Az ingatlan csak minőségi anyagokból, megbízható kivitelező által, precíz kivitelezéssel épül. A kivitelező több referencia ingatlannal is rendelkezik, melyek igény esetén megtekinthetőek! Műszaki adatok: 30-as porotherm tégla főfalak, 15 cm-es EPS hőszigetelő rendszerrel. A válaszfalak, 10-es válaszfal téglából készülnek. A külső nyílászárók műanyagból, 3 rétegű üvegezéssel, bukó - nyíló kivitelben készültek. A lakás fűtését hőszivattyús fűtési rendszer, padlófűtéses hőleadással, a meleg víz ellátást 120 literes elektromos bojler biztosítja. Az ingatlan hűtéséről Fan-Coil rendszer gondoskodik. Egyéb információért valamint a teljes műszaki tartalomért kérem, hívjon bizalommal! További dokumentumok irodánkban megtekinthetők. - nettó 79 m2 lakótér - saját gépkocsi beálló - saját kert - önálló helyrajzi szám Környék: Buszmegálló 750 méterre, 9 perc gyalogos távolságra található. Bevásárlási lehetőségek, községháza, gyógyszertár, iskola, óvoda, szintén nagyon gyorsan megközelíthető. Kínálatunkban további lakások, házak is elérhetőek. Nézze meg és hívjon, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem