Gyömrő
Eladó ikerház
Ár
79 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21243
Gyömrőn ÚJ ÉPÍTÉSŰ ikerház ELADÓ!
Méretek
Méret
99
Telek mérete
641
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Gyömrő
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
fan-coil
Konyha stílusa

amerikai,

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Emeletek száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Gyömrő egyik csendes utcájában, új építésű, 99 m2-es, két szintes, nappali + 4 hálószobás, duplakomfortos, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ikerház ELADÓ! Gyömrőn 641 m2-es telken, új építésű, hőszivattyús fűtésű, 99 m2-es, duplakomfortos, minden igényt kielégítő ikerház 2024. októberi átadással ELADÓ! Az építkezés már elkezdődött, az ingatlanok már FOGLALHATÓAK! A 99 m2-es lakótérben az alábbi elosztással kerültek kialakításra a helyiségek: Földszint: nappali, konyha - étkező, fürdőszoba, hálószoba, egy kis tároló és gépészeti helyiség Emelet: 3 hálószoba, fürdőszoba A két lakás bejárata ellentétes oldalon található, jól elszeparált. Műszaki adatok: 30-as tégla főfalak, 15 cm-es EPS hőszigetelő rendszerrel.  A válaszfalak, 10-es válaszfal téglából készülnek. Fa födém 25 cm kőzetgyapot szigeteléssel. A fűtést 8 kW-os hőszivattyú biztosítja, padlófűtés hőleadással, szintenként 1 db rádiós vezérlésű termosztáttal. A hűtésről 1 db 3,5 kW-os Fan-Coil gondoskodik, mely igény esetén további Fan-Coilokkal bővíthető, értékegyeztetéssel. A külső nyílászárók műanyagból, 3 rétegű üvegezéssel, bukó - nyíló kivitelben készültek. Hideg és meleg burkolatok 3500 Ft/m2 Beltéri nyílászárók 50.000 Ft/db értékben választhatók. - 99 m2 lakótér - hőszivattyús fűtés - nappali + 4 szoba - duplakomfort Az ingatlan, csak minőségi anyagokból, precíz kivitelezéssel épül. A beruházó cég több mit tíz éves múlttal, és sok-sok referenciával rendelkezik, amik külön kérésre természetesen megtekinthetőek. Környék: Buszmegálló 100 méterre, 2 perc gyalogos távolságra található. Bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, cukrászda, iskola, óvoda, szintén gyorsan megközelíthető. Kínálatunkban további lakások, új építésű házak is elérhetőek. Nézze meg és hívjon, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem