Siófok, Belváros
Eladó ikerház
Ár
79 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21143
Siófokon prémium minőségű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ ikerház ELADÓ!
Méretek
Méret
84
Telek mérete
869
Terasz mérete
13
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Siófok
Városrész
Belváros
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
fan-coil
Konyha stílusa

amerikai,

ablakos

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Siófok belváros részén, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, kiváló elrendezésű, 84 m2-es, nappali + 3 hálószobás ikerház, terasszal, külső tárolóval ELADÓ! A két lakóegységnek nincs közös falazata, csak a tárolónál kapcsolódnak! A 84 m2 nettó lakótérben az alábbi kiváló elosztásban vannak a helyiségek: Előszoba, külön mellékhelyiség, nappali-étkező-amerikai konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba+WC, illetve egy 12 m2-es terasz. Az ingatlan csak minőségi anyagokból, precíz kivitelezéssel épül! A kivitelező több referencia munkával is rendelkezik, melyek kérésre megtekinthetőek! Műszaki adatok: 30-as tégla főfalak, 15 cm-es EPS hőszigetelő rendszerrel.  A válaszfalak, 10-es válaszfal téglából készülnek. A födémszerkezet fa födém 25 cm szigeteléssel. A fűtést hőszivattyú biztosítja, padlófűtéses hőleadással. A külső nyílászárók műanyagból, 3 rétegű üvegezéssel, bukó - nyíló kivitelben készülnek, mely igény alapján -értékegyeztetéssel- motoros redőnnyel, szúnyoghálóval is kérhető. Beltéri nyílászárók 45.000 Ft Hideg/meleg burkolat 3.500 Ft/m2 árig választhatók WC - falba épített rejtett tartályos fehér nyomó lappal MOFÉM ECO csaptelepek - nettó 84 m2 lakótér  - tároló - 13 m2 terasz - nappali+ 3 hálószoba A fotók, a hamarosan elkészülő, ezzel a házakkal teljesen megegyező referencia házakról készültek!! Környék: Buszmegálló 4 perc sétatávolságra található. Bevásárlási lehetőség, játszótér, szabadidőpark szintén a közelben megtalálható. Egyéb információért kérem, hívjon bizalommal! További dokumentumok irodánkban megtekinthetők. Kínálatunkban tovább lakások, új építésű házak is elérhetőek. Nézze meg és hívjon, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem