Tát
Eladó családi ház
Ár
62 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20775
IGÉNYES FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ, VÁLLALKOZÁSNAK IS TÖKÉLETES MELLÉKÉPÜLETTEL, KÜLÖN BEJÁRATÚ KISLAKÁSSAL.
Méretek
Méret
117
Méret tulajdoni lap szerint
324
Telek mérete
324
Terasz mérete
15
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Komárom-Esztergom vármegye
Város
Tát
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős,

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1974
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lakások száma
3
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Komárom-Esztergom megyében Tát városában eladóvá vált egy 324 m2-es összközműves telken épült, 117 m2-es, 2021-2023-ban teljes körűen felújított és átépített családi ház. Az ingatlan 3 külön lakrészből áll. Jelenlegi tulajdonosa a 70-es évek közepén épült épületet, főfalakig bontotta és az alábbi felújítási munkálatokat végezte. -homlokzati szigetelés ( 10 cm-es dryvit) -teljes tetőcsere -víz és villanyvezetékek cseréje -műanyag nyílászárók beépítése, redőnnyel, szúnyoghálóval -új beltéri ajtók, új bejárati ajtó -új gépesített konyhabútor -új fürdőszoba -új gázkazán, új villanybojler -klímák beszerelése -új burkolatok -minden helyiség festése -álmennyezet, spotlámpák beépítése Jelenleg 3 külön bejáratú lakrészből áll. 1. utcafronti ház 64 m2-es. Elosztása amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, előtér. 2. házrész, jelenleg irodának és szépségszalonnak van kialakítva, 27 m2-es. Helyiségei: vendégtér, konyha, mellékhelyiség 3. házrész, jelenleg kis garzonnak van kialakítva, 26 m2-es, szobából, gardróbból ( fürdőszobának kialakítható, vízkiállások bent vannak) és mellékhelyiségből áll. Tartozik az épülethez egy 15 m2-es fedett terasz. A parkolás a térkövezett udvaron és a fedett kocsibeállón megoldott. Igény szerint a két kisebb házrész összenyitható, vagy akár kis átalakítással a főépülettel is. Ajánlom ezt a kiváló elhelyezkedéssel bíró ingatlant fiataloknak, akik szeretnek otthon dolgozni, de mégis a lakótértől elszeparálva, vállalkozni. Ajánlom még családoknak, ahol a nagyobb gyerekeket még szeretnék otthon tudni, ők viszont igénylik, hogy kicsit privátabban lakjanak. Befektetésnek is tökéletes választás, könnyű kiadhatósága miatt.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!