Szigetszentmiklós, Bucka
Eladó családi ház
Ár
49 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20739
Szigetszentmiklóson 2 ház, üzlethelyiséggel egy telken eladó
Méretek
Méret
95
Telek mérete
720
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Városrész
Bucka
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

konvektor,

cserépkályha

Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Fényviszonyok
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Lakások száma
2
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szigetszentmiklóson 2 ház, üzlethelyiséggel egy telken eladó Befektetők, vállalkozók, összeköltők figyelem! Szigetszentmiklós kertvárosi részében 2 darab összközműves téglából épült ház, 720 négyzetméteres telken eladó. Az egyik bruttó 50,4 nm, utcafronton 23,4 négyzetméter üzlethelyiséggel, mögötte egy 7,6 négyzetméteres külön bejáratú tároló, hátul 20,4 négyzetméteres lakrésszel (szoba, konyha, fürdőszoba). A másik 45 négyzetméteres házban nappali, háló, konyha, fürdő található. Fűtése: konvektor, a hátsó házban épített cserépkályha is van. Ablakok: dupla fa, redőnnyel, szúnyoghálóval, és ráccsal ellátva. Elrendezés és méretek az alaprajzon tekinthetők meg. Gépkocsi beállója motoros úszókapuval, elektromos távirányítással közelíthető meg. Kerítése új. Kertjében: sárgabarack-, körte-, cseresznyefa, szőlő, rózsák. Normál kivitelezésű ásott kút van, szivattyúval. Infrastuktúra: a közelben van buszmegálló, a városközpont, a HÉV, bevásárlási lehetőségek, szolgáltatók, éttermek, gyógyszertár, iskolák, óvodák pár perc alatt gyalogosan is elérhetők. Könnyű séta keretében a Kéktó szabadidő központ (játszótér, futó pálya, fittness park) és a Natura 2000-es természetvédelmi körzetbe sorolt tanösvényre bukkanunk, végében egy kedves kertes vendáglátó ipari egységgel, ahol télen-nyáron lángos is kapható. :) Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is! Az adatok tájékoztató jellegűek! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - teljeskörű, díjmentes és független banki hitelügyintézés, - biztosításközvetítés - ügyvédi közreműködés - energetikai tanúsítvány Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó nyilvántartásához. Adatkezelési tájékoztató az immo1.hu/adatvédelem oldalán található.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.