Miskolc, Belváros
Eladó lakás
Ár
51 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20443
Új építésű társasházban 68 m² lakás ELADÓ, Miskolc belvárosának szívében, saját belső parkosított udvarral, GEOTERMIKUS fűtéssel!
Méretek
Méret
68
Nettó méret
68
Terasz mérete
4
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Belváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

geotermikus

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (lift)
Kert

hátsókert

Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Emeletek száma
3
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Eladó egy 68 m², 2 szobás lakás a Jókai utcai új építésű társasházban, amely a belváros szívében található. A lakás a 1. emeleten helyezkedik el , igényes lépcsőházon keresztül juthatunk fel. A társasházhoz tartozik egy belső, zárt kert, melyben játszótér is található. Az ingatlanhoz tartozik egy erkély is, amelyről nyugodt kilátás nyílik a belső udvarra és a játszótérre is. A lakás kialakítása praktikus, a fürdő és a WC külön helyezkedik el, valamint spajz is rendelkezésre áll. Az erkély nagysága 4 m², így ideális hely a szabad levegőn való pihenésre. A lakás tágas és világos, a belváros gyalogosan könnyen elérhető, így minden fontos szolgáltatás és üzlet könnyen megközelíthető. A parkolási az utcán fizetős övezetben lehetséges. Emellett egy 2 négyzetméteres tároló is rendelkezésre áll. Az ingatlan geotermikus fűtéssel van ellátva, amely hozzájárul a környezetbarát és gazdaságos energiafelhasználáshoz. A rezsiköltsége alacsony, mindössze 21 000 Ft, amely minden fontos szolgáltatást és költséget magában foglal. Ezáltal az ingatlan fenntartása költséghatékony és kényelmes. Irányár: 51 900 000 Ft Érdeklődjön és tekintsük meg együtt!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem