Budapest III. kerület, Csillaghegy
Eladó családi ház
Ár
195 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20325
Csillaghegy közkedvelt részén,180nm-es Családi ház eladó!
Méretek
Méret
180
Telek mérete
400
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest III. kerület
Városrész
Csillaghegy
Alapvető adatok
Szobák
6
Félszobák száma
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1995
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Szerkezet
tégla
Leírás
III kerületben Csillaghegyen Duna felöli oldalon eladó, gyönyörű családi otthon! Elhelyezkedés szempontból legkeresettebb környéken, minden karnyújtásra mégis csendes kertvárosi zöldövezetben. Karnyújtásnyira minden megtalálható, kikapcsolódás, bevásárlás, számos híres óvoda és iskola! Az ingatlan, mint elrendezés, mint állapotát tekintve igazi ritkaságnak számít! Ingatlan adatai: -1999-ben épült 2 szintes családi ház -2016-ban felújításon esett át -180nm-es kiváló elosztású - Minden szinten tágas nappali, plusz 4szoba és 2félszoba található - Duplafürdőszoba minőségi burkolatokkal - Kialakításának köszönhetően igény szerint két külön lakássá válaszható - Kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt számunkra a medence, kerti sütögető vagy a grillterasz - Állapotát tekintve, mint Esztétikailag, műszakilag azonnal költözhető! A ház minden szempontból ritkaságnak számító adottságai mellet, kiváló lokációval rendelkezik, mint intézmények elérése , mint bevásárlás és tömegközlekedés miatt. Jogilag rendezett , rugalmasan megtekinthető! Várom hívását!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.