Dunakeszi
Eladó családi ház
Ár
129 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20227
Eladó Dunakeszi, Malomárok lakóparkban új építésű 5 szobás ikerházfél
Méretek
Méret
150
Telek mérete
360
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunakeszi
Alapvető adatok
Szobák
5
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Szerkezet
tégla
Leírás
Eladó Dunakeszi, Malomárok lakóparkban új építésű 5 szobás ikerházfél A 150 m2-es, kétszintes, amerikai-konyhás nappali + 4 szobás, dupla komfortos ikerházfél 360 m2-es saját telekkel rendelkezik. Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali (37,4 m2), egy hálószoba (12,36 m2) gardróbbal, fürdőszoba, külön WC, előszoba, kamra és garázs kap helyet Az emeleten 3 tágas szoba (15, 15 és 16 m2), fürdőszoba, külön WC, gépészeti helyiség, közlekedő található. Lakóterület 134 m2 + garázs + terasz. - A ház 30-as téglából épül, - 12 cm-es dryvit szigeteléssel. - A nyílászárók 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag szerkezetű ablakok. - A fűtést és a meleg vízellátást kondenzációs gázkazán biztosítja, a hő leadás mindkét szinten padlófűtéssel történik. - Szintenként 1-1 inverteres klíma is beépítésre kerül. - Burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók választhatók a belső műszaki tartalomban megadott összegig a vételár részét képezik. A kivitelező megbízható, referenciával rendelkezik. Átadás 2024. augusztus végén. - kiváló infrastruktúra - óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség sétatávolságra - buszmegálló közelben - M2 autófelhajtó a közelben megtalálható.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.