Sarkad
Eladó családi ház
Ár
13 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20169
Jó állapotú családi ház Sarkadon
Méretek
Méret
115
Méret tulajdoni lap szerint
1330
Telek mérete
1330
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Sarkad
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Sarkad, Gyulától 16 km-re található, folyamatosan szépülő kisváros. Ebben a városban kínálok eladásra, 115 m2-es, jó állapotú, vegyes falazatú családi házat, a központtól 1 km-re. Családi ház paraméterei: - 3 és fél szoba - konyha - kamra - előszoba - fürdőszoba Melléképületek: - nyárikonyha - 2 db garázs - 2 db tároló - füstölő - szerszámos - ólak - kerti wc Az otthon melegéről gázcirkó és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz ellátását villanybojler szolgáltatja. A családi ház, összközműves, és az ipari áram is be van kötve. Az udvar locsolását fúrt kút biztosítja. Telek: 1330 m2. Ajánlom figyelmébe természet kedvelő családoknak, mivel közvetlen erdő mellett helyezkedik el, de város központjához mégis közel található. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal. Hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére!


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.