Tengelic
Kiadó családi ház
Ár
250 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19669
Tengelicen 3 szobás családi ház udvarral, garázzsal, melléképülettel KIADÓ
Méretek
Méret
90
Méret tulajdoni lap szerint
90
Telek mérete
4519
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tengelic
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor,

elektromos

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Tengelicen kiadó egy 90 m2-es, felújított családi ház udvarral, garázzsal, melléképülettel. Kialakítása miatt nagyobb családnak vagy cégeknek ajánljuk. Az épület kényelmes szállást nyújt 10 fő részére, de telephelyként is használható. ELHELYEZKEDÉS - Tengelic-Szőlőhegyen, Széchenyi utcában - az M6-os autópálya 124-es lehajtójánál, a település buszmegállója mellett - Pakstól és Szekszárdtól is kb. 10 perc alatt elérhető autóval - csendes, családi házas övezetben - parkolási lehetőség zárt udvarban és garázsban INGATLAN - telek: 4519 m2, ebből csak az épülethez tartozó zárt udvar használható - lakótér: kb. nettó 90 m2 - földszintes - az udvaron tágas parkoló, több melléképület, nyári konyha, garázs, pince HELYISÉGEK - előtér: 4 m2 - szoba: 14 m2 - étkező, konyha: 29 m2 - szoba: 18 m2 - szoba: 20 m2 - WC: 2,5 m2 - zuhanyzó: 2,5 m2 ÁLLAPOT/MŰSZAKI: - jó állapotú, részben felújított - új műanyag nyílászárók - fűtés: infrapanellel, melynek áramellátását 10 kW-os napelemrendszer biztosítja, 2 szobában gázkonvektor is megmaradt - fürdőszoba: 2 zuhanyzó - mellékhelyiség WC-vel és kézmosóval - a házban wifi elérhető KIADÁS: - kéthavi kaució szükséges - kisállat hozható - maximum 10 főnek kiadó - alacsony fenntartási költségek - a bérleti díj a rezsi díját nem tartalmazza - igény szerint extra szolgáltatás: takarítás, ágynemű cseréje, konyha felszerelése - a tulajdonos vállalja a ház teljes berendezését hosszú távú bérlés esetén - szerződéskötés után költözhető Az épület rezsiköltsége az energiatakarékos napelemrendszernek köszönhetően nagyon kedvező. A zárt udvarban gépjárművek, munkagépek parkolása is megoldott. A melléképületek és a garázs zárhatóak, ezek használata is benne van az árban. Ha kedvező áron keres szállást munkásainak, vagy jól jönne egy telephely a cégének, akkor itt a remek lehetőség! Hívjon és megmutatom!