Budapest III. kerület, Békásmegyer-Ófalu
Eladó családi ház
Ár
99 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19611
Budapest III.kerület -120nm-es kétlakásos ház eladó!
Méretek
Méret
120
Telek mérete
650
Terasz mérete
7
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest III. kerület
Városrész
Békásmegyer-Ófalu
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Kihagyhatatlan ajánlat! Budapest III. kerületében csendes,forgalom mentes kertvárosi övezetében eladó 120nm-es ,kétlakásos HÁZ! A ház 650nm-es karbantartott, jól használható füvesített telken található. Jelenlegi kialakításának köszönhetően két külön bejáratú 60nm-es lakások találhatók a házon belül, mely akár kiadás szempontból akár több generációk együttéléséhez alkalmas. A ház belülről teljeskörű felújításon esett át. A ház kívülről átlagos állapotú ,cseréptetös . Parkolás kerten belül megoldható illetve felújításra váró fedett felszíni beálló is rendelkezésre áll. Az ingatlan jogilag rendezett, azonnal költözhető!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.