Füzesgyarmat
Kiadó telek
Ár
350 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19489
KIADÓ TELEK VÁLLALKOZÁS SZÁMÁRA!
Méretek
Méret
1134
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Füzesgyarmat
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Füzesgyarmaton a város szélén, forgalmas út mellett, könnyen megközelíthető helyen, hosszú távra kiadó egy 1134 m2-es saroktelek. Villany és víz van a telken, amely jelenleg nincs körbekerítve. A telek egy forgalmas út mellett, látványos helyen található. Alkalmas lehet kertészeti kereskedés, faiskola, kutyaiskola, fuvarozó, logisztikai cégeknek tárolókapacitás bővítésre, parkolásra, egy könnyűszerkezetes csarnokkal, mobil irodával akár raktározásra, stb. - 1134 m2 saroktelek - víz, villany - forgalmas út mellett Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Bérleti díja 490.000 Ft+rezsi/hó. Bérlés megkezdéséhez 2 havi kaució szükséges.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem