Budapest XIII. kerület, Újlipótváros
Bérleti jog üzlethelyiség
Ár
19 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19307
KIS ÉKSZERDOBOZ A POZSONYI ÚTON! JELENLEG SZÉPSÉGSZALONKÉNT MŰKÖDŐ ÜZLETHELYISÉG BÉRLETI JOGA ELADÓ!
Méretek
Méret
38
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIII. kerület
Városrész
Újlipótváros
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
Budapest XIII.kerületében, Újlipótvárosban,a közkedvelt Pozsonyi úton, utcai bejárattal rendelkező 38 m2-es üzlethelyiség bérleti joga eladó. Az ingatlan évek óta bejáratott szépségszalonként üzemel. Az üzlet teljes körű, minőségi felújításon esett át, vezetékek cserélve lettek, új műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, új burkolatokat kapott. konyha, mellékhelyiség kialakítása megtörtént. Elosztása praktikus, az üzletbe lépve a legnagyobb helyiségben 2 fodrász tud dolgozni,innen nyílik egy kozmetikai kabin és egy körmös-pedikúrös kabin, egy konyha és egy mosdó. Kiváló elhelyezkedésének és a sok nyílászárónak köszönhetően rendkívül világos. A képeken látható berendezési tárgyak, bútorok, kiegészítők a vételár részét képezik. Alacsony bérleti díj és rezsi jellemzi.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!