Fadd
Kiadó családi ház
Ár
950 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19273
Faddon kiadó egy 200 m2-es, felújított épület teljes felszereléssel, extra szolgáltatásokkal.
Méretek
Méret
200
Méret tulajdoni lap szerint
200
Telek mérete
404
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Fadd
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
4
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Faddon kiadó egy 200 m2-es, felújított épület teljes felszereléssel, extra szolgáltatásokkal. Kialakítása miatt elsősorban cégeknek ajánljuk. Az épület kényelmes szállást nyújt 15 fő részére. ELHELYEZKEDÉS - Fadd központjában - csendes, családi házas övezetben, 20 km távolságra Pakstól és Szekszárdtól - pár lépésre található az orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, könyvtár, sportcsarnok, élelmiszerüzletek - parkolási lehetőség zárt udvarban és az utcán is INGATLAN - telek: 780 m2 - lakótér: kb. nettó 200 m2 - földszintes - az udvaron tágas parkoló, kerti bútorok HELYISÉGEK - közösségi tér: 36 m2 - közlekedők: 16 m2 - étkező, konyha: 22 m2 - szoba: 32 m2 - szoba: 26 m2 - szoba: 28 m2 - szoba: 17 m2 - WC: 4 m2 - zuhanyzó: 13 m2 - tároló: 4 m2 ÁLLAPOT/MŰSZAKI: - jó állapotú - új műanyag nyílászárók - fűtés: gázkazán - hűtő/fűtő klímaberendezés (5 kW-os) - fürdőszoba: 4 zuhanyzó, 2 mosdó - mellékhelyiség 3 WC-vel és két kézmosóval - gépesített és felszerelt konyha (fagyasztós hűtőszekrények, gáztűzhely, mosógép, mosogatógép) KIADÁS: - kéthavi kaució szükséges - dohányzás nem megengedett - kisállat nem hozható - 15 főre berendezett, bútorozott (a képen látható bútorokkal) - a bérleti díj a rezsi költségét és a napi takarítást is tartalmazza - extra szolgáltatás az árban: törölköző, ágynemű mosása illetve cseréje - azonnal költözhető A közösségi térben lehetőség van közös tévénézésre, a zárt udvarban szabadtéri főzésre, kiülésre. A parkosított, zárt udvaron gépjárművek parkolása is megoldott. Itt tényleg minden a bérlőről szól! Hívjon és megmutatom!