Balatonszepezd
Eladó családi ház
Ár
129 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19205
Balatoni panoráma a teraszról, 6 percre a strandtól!
Méretek
Méret
232
Telek mérete
741
Cím
Vármegye
Veszprém vármegye
Város
Balatonszepezd
Alapvető adatok
Szobák
6
Fűtés típusa

elektromos

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Szerkezet
tégla
Leírás
Áresés! Kíváló ár-érték arányú ingatlan, 10%-os éves hozammal müködtetett apartmanház! Milyen egy ideális balatoni nyaraló? Lokációnak a strandközeliség, valamint a panoráma is jó, sokan hezitálnak, melyiket válasszák. Kedves érdeklödő, ennek a háznak az elhelyezkedése nagyon jó, papucsban 6 PERCES SÉTA Balatonszepezd központi strandja, a reggeli kávét pedig úgy ihatja meg a teraszon, hogy látja legnagyobb tavunkat. ( Igazából az udvaron álló jakuzziból is látszik.) A ház felújított, hőszigetelt, az udvaron szauna és jakuzzi is van, egy kis fűves játszótér, valamint 5-6 autónak is elég nagy parkoló.. Az elosztása kiadáshoz lett igazítva, 4 önálló apartmanból áll, mindegyik apartman teljes értékű, konyhával, fürdőszobával. A földszinti és az emeleti apartmanok előtt fedett terasz van, a tetőtéri apartman nappalijából pedig egy erkély nyílik. Minden apartmanban van hütő-fütő klima, a házat télen is kiadják, most szilveszterkor teltházas volt. Amennyiben valaki BEFEKTETÉSNEK keres ingatlant, NYARALTATÁSRA, annak érdemes megnézni a házat, gyakorlatilag az adásvétel után azonnal üzemeltethető. Természetesen ha valaki saját célra akarja használni, könnyen alakíthat a házon, a két emeleti apartman könnyen egybenyítható, de több vevőm használja vegyesen, egy vagy két apartmant megtartott saját célra, a többit kiadta. Amiért ajánlom a házat: - a ház szerkezetileg és esztétikailag is felújított, nem kell egy költséges, nehezen megszervezhető felűjítással bajlódni. Akár saját célra, akár befektetésnek veszi meg valaki a házat, másnap már használhatja is - a lokáció- csendes, nyugodt környéken van egy csendes, hangulatos Balaton parti faluban, pár percre strandtól - van balatoni panorámája - a ház reális áron került a piacra. Amennyiben megnézné, vagy kérdése van a házról, keressen bizalommal! Üdvözlettel: Jánoki Péter