Szarvas
Eladó lakás
Ár
48 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18979
Tágas lakás Szarvas belvárosában
Méretek
Méret
120
Méret tulajdoni lap szerint
120
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Szarvas
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

cserépkályha,

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
körbejárható
Fényviszonyok
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1983
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szarvas belvárosában vált eladóvá, 1983-ban épült, földszinti, 120m2-es, 4 szobás, tágas, napfényes lakás. A lakás fő paraméterei: - 3 db szoba - nappali - tágas konyha - közlekedő - gardrób szoba - 2 db fürdőszoba - előszoba - télikert Műszaki jellemzők: - műanyag és fa hőszigetelt nyílásszárók - energia takarékos okos villanybojler - cirkó gázkazán - nappaliban beépített csempekályha - szobák padlószőnyeggel borítottak - konyha járólapos - villanyvezetékek cseréje pár évvel ezelőtt megtörtént Melléképület: - dupla garázs elektromos kapuval A lakásból, hangulatos télikerten keresztül juthatunk ki a hátsó udvari részbe, ahol hatalmas fák árnyékában van lehetőség megpihenni. Ajánlom családosok figyelmébe, mivel akár több gyermekkel is kényelmes otthon válhat belőle. Elhelyezkedéséből adódóan akár iroda, orvosi rendelő, szépségszalon kialakítására is alkalmas. Belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően pár perc sétával bármi elérhető. Az ingatlan per- és tehermentes, így akár azonnal birtokba vehető. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal. Hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.