Tolna
Eladó üzlethelyiség
Ár
26 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18903
Tolnán bejáratott élelmiszer- és italbolt eladó!
Méretek
Méret
142
Méret tulajdoni lap szerint
142
Telek mérete
404
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tolna
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
WC-k száma
5
Fűtés típusa

konvektor

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Fényviszonyok

napfényes

Kert

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Tolnán bejáratott élelmiszer- és italbolt jó helyen eladó. ELHELYEZKEDÉS - családi házas övezetben, központhoz közel - mindkét házrész könnyen megközelíthető - kedvelt, nyugodt környék - közelben: gyógyszertár, Kormányablak, Polgármesteri hivatal, benzinkút, boltok, buszmegálló, orvosi rendelő, étterem, iskola, óvoda - parkolási lehetőség a garázsban, az udvarban és az utcán is INGATLAN - saroktelek: 404 m2 - épület nettó mérete: 142 m2 (két részre osztható) - földszintes épület - az udvaron egy kb.16 m2-es garázs is található, ami akár az ingatlantól függetlenül is kiadható HELYISÉGEK - élelmiszerbolt: 45 m2 - italbolt: 36 m2 - raktár1: 17 m2 - raktár2: 16 m2 - közlekedők: 14 m2 - előtér: 2,5 m2 - 4 db mosdó: 1,5 m2 - 4 db WC: 1 m2 - piszoárok: 1,5 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - részben szigetelt, vegyes falazatú ház - fa gerendás födém - tetőfedés: cserép - fa és fém nyílászárók - cementlap és hidegburkolat - fűtés: gázkonvektorral - teljes közmű (víz, villany, szennyvíz, gáz) - a villanyvezeték cseréje részben megtörtént - általános állapot: közepes Az ingatlanhoz tartozik: - egy kb. 16 m2-es, villannyal ellátott garázs - udvar, melyre két irányból is be lehet parkolni A telek minden oldalról körbekerített. Az udvarban az italbolthoz külső vendégtér is rendelkezésre áll. Az épületben jelenleg bejáratott élelmiszerbolt működik. Átminősítés után lakóházként vagy egyéb ingatlanként is használható, több külön lakrész kialakítható belőle. Remek befektetési lehetőség, ne maradjon le róla! Hívjon, és megmutatom!