Budajenő
Eladó családi ház
Ár
164 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18835
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ családi ház ELADÓ Budajenőn!
Méretek
Méret
183
Méret tulajdoni lap szerint
2111
Telek mérete
600
Terasz mérete
23.2
Belmagasság
300 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Budajenő
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

padlófűtés,

hőszivattyú,

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai,

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség

elektromos garázs kapu/ajtó,

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
A
Építés éve
2024
Állapot
prémium
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Budajenő Templomvölgy Villaparkban PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, új építésű, családi ház ELADÓ! A közkedvelt Templom Villaparkban a Budai Tájvédelmi körzet szomszédságában, magas felszereltségű, családi ház garázzsal ELADÓ! Magas színvonalon, a mai kor igényeinek megfelelően, a legkorszerűbb technológiákkal és minőségi anyagokból készül. Prémium minőségű, letisztult stílusú elegáns otthon, akár több gyermekes család számára is maximális kényelmet nyújt. A ház 183 m2, ebből 63 m2 az alsó szint. Két autó parkolására alkalmas 42,6 m2 garázs, 10 m2-es háztartási helyiség valamint a gépház. A lakótérben egy közel 40 m2-es teraszkapcsolatos nappali, konyha + étkező, 3 jó méretű hálószoba, fürdőszoba és zuhanyzó található. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően az ingatlan rendkívül világos. A netto 120 nm lakótér nagyon kellemes, praktikus elosztású, két lakótérre osztott. A közös használatú helységektől a jól elszeparált, személyes térben lévő hálószobák biztosítják a nyugalmas pihenést. HÁZAK SZERKEZETE: 30-as porotherm tégla főfalak, 15 cm-es EPS hőszigetelő rendszerrel, lábazatra 15 cm-es XPS szigetelés A válaszfalak, 10-es téglából készülnek. A födém 30 cm kőzetgyapot hőszigetelést kap (amely nem lépésálló) fedése: betoncserép MŰSZAKI ADATOK: A külső nyílászárók (VEKA) 5 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel, bukó - nyíló kivitelben készültek. Minden ablakon redőny-szúnyogháló. A fűtést és a meleg vizet hőszivattyú biztosítja, padlófűtés hőleadással. Az ingatlant 1x32A + 2x16A árammal lesz megtáplálva, a hőszivattyú H-tarifát kap. Alternatív fűtés és klimatizálás: 3 db split klíma kerül beépítésre. A beépítésre kerülő szanitereket a vételár a következők szerint tartalmazza: Csapok 30.000 ft/db értékig választhatók Mosdók 100.000 ft/db értékig választhatók A fürdőszobába pedig 1 db épített zuhanykabin van kiépítve, amely zuhanyzó üvegfalát 120.000 Ft értékig tartalmazza a vételár A beépített WC-k Roca the Gap típusúak vagy 90.000 Ft értékig választhatóak. Parkolás: 2 autó részére - garázsban - nettó 183 m2 ( ebből 42,6 m2 garázs-tároló) - 37 m2 nappali + konyha+ étkező+ 3 háló - 23,2 m2 nyitott terasz - dupla komfort A beruházó-kivitelező több gyönyörű referenciával rendelkezik, amik kérésre megtekinthetőek. Várható átadás: 2024. 08. hó A kerítés mentén körben növényi sáv kerül kialakításra, melybe 300.000 Ft értékig növényeket lehet választani. A kialakított sávot geotextillel borítják és takarásként ízlés szerint díszkavics vagy mulcs választható. A gyep és a növények vízigényét automata öntözőrendszer biztosítja. Egyéb információért kérem, hívjon bizalommal! További dokumentumok irodánkban megtekinthetők.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem