Mogyoród, Szent Jakab Park
Eladó családi ház
Ár
199 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18729
Prémium családi ház exkluzív zárt lakóparkban.
Méretek
Méret
200
Telek mérete
786
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Mogyoród
Városrész
Szent Jakab Park
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú,

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok
Kert
Terasz

terasz

Egyéb extrák
napelem, riasztó, kerti tó, öntözőrendszer, kandalló
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2006
Állapot
prémium
Épület általános állapota
exkluzív
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Prémium családi ház exkluzív zárt lakóparkban. Mogyoródon a 24 hektáron elterülő, Szentjakab Parkfaluban eladó egy 200 nm-es, nappali + 4 hálószobás családi ház, 786 nm-es intim kerttel és hatalmas terasszal. A lakópark teljesen elszeparált, 24 órás portaszolgálattal és saját HÉV megállóval rendelkezik. A belső kétszintes, intim kerttel rendelkező családi ház egy saroktelken fekszik. A belső kétszintes lakóterület 200 nm, az alsó szinten található a tágas étkezős, amerikai konyhás nappali, kamrával, egy szülői hálószoba, saját fürdőszobával, egy mosókonyha és egy tágas előtér. A fázós estéken, a nappaliban található a kandalló melege mellett pihenhetünk. Tavasztól őszig pedig a nappaliból nyíló hatalmas, fedett, szeparált teraszt élvezhetjük, mely a kertbe vezet. Az emeleten 3 nagy méretű hálószoba, egy gardróbszoba és egy hatalmas sarokkádas fürdőszoba kapott helyett. A varázslatos, intim kertben egy hangulatos kerti tó is kialakításra került, az öntözést öntözőberendezés biztosítja. Tökéletes pihenést, kikapcsolódást nyújt a parkosított, fákkal körül ölelt kert. A háznak van egy 35 nm-es önálló garázsa és egy kocsibeállója is. Energetikai pályázaton hőszivattyú, napelem és a legújabb, termo nyílászárók cseréjét nyerte el a ház. 12 db napelem került felszerelésre. A lakóparkban rendkívül jó, összetartó a lakóközösség, kedves, segítőkész szomszédokkal. A Szentjakab Parkfalu egy zárt lakópark Mogyoród és Gödöllő között, a Gödöllői -Dombságban. Egy olyan lakóközösség, ahol a természet közelsége, a modern kényelem és a biztonság együtt érvényesül. A teljesen zárt lakóparkban játszótér, parkoló és két 24 órás biztonsági szolgálat is rendelkezésre áll. A lakóparknak van egy egyesülete, a Szentjakab Parkfalu Érdekközössége Egyesület, amely a településfejlesztési és lakásügyi tevékenységeket koordinálja. Ha egy kiváló közlekedésű, csodálatos környezetben található, prémium minőségű családi házat keresel, amely hamarosan megújuló energiaforrással lesz ellátva, akkor ez a te ingatlanod!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.