Kecskemét
Eladó telek
Ár
180 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18719
TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉHEZ TELEK + PROJEKTCÉG ELADÓ KECSKEMÉTEN!
Méretek
Méret
3340
Legnagyobb beép. magasság
12.5 m
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Bács-Kiskun vármegye
Város
Kecskemét
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
dél
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉHEZ TELEK + PROJEKTCÉG ELADÓ! Kecskeméten a Műkertvárosban 3340 m2-es telek - amely 4 szintes, 67 lakásos társasház + épületen kívül a lakásszámmal megegyező számú parkoló kialakítására alkalmas - telek eladó. Az eladási ár tartalmazza a projektcéget is, mely ennek az építésére jött létre. A tervezett lakópark közvetlen közelében (100m-en belül) orvosi rendelő, gyógyszertár, vegyesbolt, rendőrőrs található. A Mercedes-Benz Manufacturing Kft-től való távolsága légvonalban 2 km, a városközponttól 1 km távolságra helyezkedik el. A belváros gyors elérhetőségének lehetősége, valamint a szabadidő zöldövezetben történő tartalmas eltöltése, különösen vonzóvá teszi a lakóparkot. Megengedett beépítettség: 30%. Tényleges beépítettség: 29,98%. Megengedett építménymagasság: 9-12,5 m Tényleges építménymagasság: 12,49 m Előírt minimum zöldterület: 20%. Tényleges zöldterület: 21,4%. Parkoló-út-burkolt terület: 48,6%. Komoly érdeklődés esetén a projekthez készült tervek megtekinthetőek. Az irányár az áfát nem tartalmazza. Az eladási árba egyéb, akár az ország más területén lévő piacképes ingatlan beszámítása is lehetséges! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kitűnő ajánlat, hívjon bizalommal a hét bármelyik napján akár hétvégén is!!! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Ferszoltex Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. immo1.hu/adatvedelem