Decs
Eladó tanya
Ár
11 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18303
Decsi-szőlőhegyen pincével, szőlővel, teljes felszereléssel lakhatásra is alkalmas tanya eladó!
Méretek
Méret
45
Telek mérete
1432
Terasz mérete
6
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Decs
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

erkély

Felszereltség

tároló,

pince

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1983
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szekszárd közelében, a Decsi-szőlőhegy lábánál pincével, szőlővel, teljes felszereléssel lakhatásra is alkalmas tanya eladó! ELHELYEZKEDÉS - Decsi-szőlőhegy lábánál, sík területen (az 56-os főúthoz közel, betonútról megközelíthető) - pár perc sétával elérhető a buszmegálló - csendes, nyugodt környezet - közeli települések: Szekszárd, Várdomb, Decs - parkolási lehetőség az ingatlan melletti területen INGATLAN - telek: 1432 m2 (kb. 119 x 12 m) - lakótér: kb. nettó 45 m2 + 15 m2 pince - az épület mögött tároló, esővízgyűjtő tartály, kerti WC található HELYISÉGEK - feldolgozó: 25 m2 - pince: 15 m2 - tetőtéri szoba: 20 m2 - tetőtéri terasz: 6 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - tégla építésű (B30), nemesvakolattal borított - tetőfedés: pala, a tetőtér szigetelt - fa nyílászárók - betonaljzat - közmű: villany, vezetékes víz (kerti csapig bekötve) - fűtés mindkét szinten kályhával megoldható, a kémény rendelkezésre áll - zártkerti ingatlan, művelés alól kivonták, kifüggesztése már nem szükséges - általános állapot: jó Az ingatlanhoz tartozik: - 10 db fahordó (50 és 510 liter közötti) - 12 tonnás hidraulikus szőlőprés - szőlődaráló - 2 db fa szüretelő kád (400-500 liter) - 6 sor fehérbor szőlő - panorámás kilátás Az épület kialakításának és közművesítettségének köszönhetően lakhatásra is alkalmas. A szomszédságban több ingatlant használnak életvitelszerűen. Ajánlom vidékre vágyó pároknak, akik a város zajától menekülve új otthont vagy hétvégi házat keresnek. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!