Miskolc, Vörösmarty – városrész
Eladó családi ház
Ár
34 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18291
Miskolcon az Y-híd mellett VERHETETLEN ÁRON vállalkozásra alkalmas családi ház eladó, TÖBB MELLÉKÉPÜLETTEL!
Méretek
Méret
96
Nettó méret
449
Telek mérete
449
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Vörösmarty – városrész
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

tároló,

műhely

További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megvásárlásra kínálok Miskolcon az Y-híd mellett egy VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS családi házat! Az ingatlan alapterülete: 96 m² A betonozott rész területe az udvaron 270 m², melyet melléképületek szegélyeznek. - raktár I: 30 m² - raktár II: 40 m² - raktár III: 28 m² Az egyik raktárból közelíthető meg a pince. Az épület utcafronti részén található egy 43 m² üzlethelyiség, amely külön bejárattal rendelkezik. Az épület az udvar felől is megközelítető. Egy 25 m² iroda, egy szeparált 8 m² konyha és mosdók vannak kialakítva benne, valamint egy előtér (mosdók+előtér össz.: 20 m²). A házban műanyag nyílászárók vannak, fűtése házközponti. Az épületben korábban csomagolástechnikai vállalkozás működött. A kialakítása éppen ezért megfelelő hasonló tevékenység céljából. Az ingatlan Miskolc városának egyik legforgalmasabb részén fekszik, éppen ezért egy vállalkozás számára reklámfelületként is hatékonyan alkalmazható. Parkolás az épület előtti részen lehetséges, valamint a zárt udvarban. Autópálya felhajtó egyszerűen elérhető a megújult Y-hídnak köszönhetően. Nézzük meg együtt személyesen ezt a kivételes ingatlant!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem