Tolna
Eladó telek
Ár
9 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17473
Tolnán 5387 m2-es telek eladó
Méretek
Méret
5387
Telek mérete
5387
Legnagyobb beép. magasság
4.5 m
Beépíthetőség
30 %
Szintterületi mutató
40%
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tolna
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
közművek az utcában, ill. telekhatár előtt
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Környék
Kertvárosi környék
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Tolnán 5387 m2-es telek eladó! A terület két helyrajzi számon található. A két telek egyben kerül értékesítésre. Az új tulajdonosnak lehetősége lesz a területek összevonására, vagy azok újrafelosztására, például 3 darab kb. 1800 m2-es telekre. Az ingatlan szántó besorolású, ennek ellenére beépíthető. Kiváló lehetőség építkezésre, gazdálkodásra és/vagy vállalkozás telephelyének kialakítására is. PARAMÉTEREK -- gáz, villany, víz, csatorna az utcában -- együttes legnagyobb szélesség: kb. 50 m -- hosszúság: kb. 110 m -- a telek szomszédságában lakóházak állnak -- betonútról megközelíthető ÖVEZETI BESOROLÁS -- övezeti jele: Lf (falusias lakóterület) -- kialakítható minimális teleknagyság: 800 m2 -- legnagyobb építménymagasság: 4,5 m -- beépíthetőség: 30 %, -- legkisebb zöldfelületi arány: 55% -- beépítési mód: oldalhatáron álló ELHELYEZKEDÉS -- Tolna külterületén (Palé u.), de a központhoz közel -- kiváló közlekedési lehetőség (a 6-os főút közelében) -- 3 km-re az M6-os autópálya lehajtótól -- Tolna ÉK-i részén található -- közelben: gimnázium, gyógyszertár, hivatal, boltok, étterem Építse fel álmai házát, alakítsa ki vállalkozását és/vagy gazdálkodjon ezen a gyönyörű, természetközeli telken! Hívjon, és megmutatom!