Gyula
Eladó családi ház
Ár
49 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17323
Gyulán a Várfürdő közelében, akár apartman kialakítására alkalmas családi ház
Méretek
Méret
80
Méret tulajdoni lap szerint
502
Telek mérete
502
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Gyula
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kályha,

konvektor,

klíma

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1976
Állapot
részben felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Gyula, a Román határ mellett elterülő barátságos turisztikai központ. Az idelátogatók szívesen megnézik Közép- Európa egyetlen épségben maradt téglavárát, és lazítanak Magyarország egyik legszebb fürdőjében, a gyulai Várfürdőben. Gyula, Körösök völgyében mocsaras vidékre épült, ezért nevezték el a vizek városának. Ezt szimbolizálva újították fel a belvárost, melyet szökőkutakkal és csobogókkal díszítettek, lenyűgözővé téve ezáltal a belvárost. Ebben a csodás kisvárosban kínálok eladásra, egy tégla falazatú, 1976-ban épült, részben felújított kockaházat, mely a város kiemelt részén helyezkedik el, a Gyulai Vártól 500 méterre. Elhelyezkedéséből adódóan, akár apartman kialakítására is alkalmas. Ingatlan paraméterei: - 2 db külön bejáratú szoba - Konyha + étkező - közlekedő - fürdőszoba - WC - kamra - fedett terasz Melléképület: - Tárolók ( 85 m2-es tégla falazatú, elől nyitott épület sok lehetőséget rejt magában) Műszaki jellemzők: - Új műanyag nyílászárók - Villanyvezetékek cseréje a konyhában és a fürdőszobában megtörtént - Új víz és szennyvízvezetékek - Szobákban két évvel ezelőtt új laminált parkettát raktak le - konyhában és a közlekedőben is kicserélték a járólapokat - szigetelt tégla alap és lábazat - otthon melegéről gáz konvektorok, hűtő-fűtő klíma, és beépített cserépkályha gondoskodik - meleg víz ellátását villanybojler biztosítja - 502 m2-es telek Ajánlom figyelmébe családosoknak, a közelben található óvoda, iskola, élelmiszerbolt, és a belváros közelsége miatt bármi könnyen elérhető, de befektetési szempontból is jó döntés lehet. Gyulai földszinti vagy első emeleti lakás beszámítása lehetséges. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.