Tamási
Eladó családi ház
Ár
25 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17011
Tamásiban 3 szobás, tornácos családi ház eladó!
Méretek
Méret
85
Méret tulajdoni lap szerint
85
Telek mérete
824
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tamási
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kályha,

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

garázs,

tároló,

melléképület

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1930
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
ELHELYEZKEDÉS - csendes övezetben (kis forgalmú utcában) - közelben : Sportok háza, LIDL, Tamási központi részétől 10 percre - parkolási lehetőség az ingatlan előtt, udvarban és a garázsban INGATLAN - telek: 824 m2 - ingatlan mérete: nettó 85 m2 - lakótér: nettó 67,6 m2 HELYISÉGEK - szoba 19 m2 - szoba 12 m2 - amerikai konyha 28 m2 - fürdőszoba 4 m2 - wc 1,5 m2 - spájz 2,9 m2 - szoba 15,4 m2 - kamra 2,2 m2 - garázs 17 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - vegyes falazatú ház - tetőfedés: cserép - fa, műanyag nyílászárók - járólap, laminált padló burkolatok - új villany és vízhálózat - gipszkartonos álmennyezetek - mennyezeti szigetelés - fűtés: klíma, fatüzelésű kályha - közmű: víz, villany (3 fázis), szennyvíz (gáz az utcában) - általános állapot: jó állapotú, részben felújított Az ingatlanhoz tartozik: - garázs 17 m3 - több melléképület A ház jobb oldali fala újra lett téglázva. A lakótér pár éve felújításon esett át, a felújítás érintette a villany hálózatot, a vízvezetékeket, az ajzat betonozását, a burkolatokat, a gipszkartonos álmennyezeteket, a mennyezeti szigetelést valamint a nyílászáró cseréket . Az összes fal le van hálózva, ragasztva, újravakolva és glettelve. Amennyiben bővíteni szeretnénk a lakótér méretét 85 m2-re növelhetjük. Két helyiséget az ízlésünknek megfelelően alakíthatunk át. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.