Majosháza
Eladó családi ház
Ár
95 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 15773
Egyedi lehetőség Budapest elérhető közelében! Hatalmas terület/ Halastó/ Otthon/ Befektetés
Méretek
Méret
185
Telek mérete
8911
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Majosháza
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kandalló,

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
panorámás
Fényviszonyok
Kert

parkosított

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2005
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
könnyűszerkezet
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Egyedi lehetőség Budapest elérhető közelében! Keressen bizalommal, és váltsa valóra az álmát ezzel a kivételes ingatlannal! Tekintse meg az ingatlant személyesen, hogy átélje annak varázsát, amit szavakkal és fotókkal képtelenség átadni. Ez az ingatlan tökéletes otthont kínál azoknak, akik a természet közelségét, nagy területet, tágas teret értékelik. Vegyen búcsút a város zajától, lépjen ki a mindennapok stresszéből, és indítson új életet a természet ölelésében. Tökéletes hely a visszavonulásra. Itt a természet és a szabadság harmóniáját élvezheti, miközben kényelmet, békét, nyugalmat és függetlenséget tapasztal. Ideális választás akkor is, ha befektetési célú ingatlant keres elérhető áron: • kutyapanzió, kutyakiképzés, kutyatenyésztés, • turisztikai célú hasznosítás, rendezvényhelyszín, táboroztatás, kalandpálya, vadaspark, …stb. Majosházán, mindössze fél órányi autóútra Budapesttől, aszfalt útról megközelíthető helyen találod azt a páratlan helyet és különleges lehetőséget. A külterületi telek összesen 8.911 m2 nagyságú, amelyből: - 1000 m2 kivett lakóház és udvar, - 7911 m2 fásított terület. A teljesen körbekerített birtokra elektromos kapun keresztül léphet be, ahol fák kellemes árnyékában saját halastóval egy könnyűszerkezetes technológiával épült ingatlan lehet az otthonunk. Ingatlan paraméterei: A dupla hőszigeteléssel ellátott ingatlan 2005-ben épült. A tető zsindelyfedésű. Az ingatlan hang- és hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik. Az ingatlan fűtése kandallóval és klímákkal megoldott. Ivóvíz tisztaságú fúrt kútból nyerjük a használati vizet. A szennyvíz elvezetése zárt szikkasztóba kerül. Meleg víz ellátását elektromos bojler biztosítja. Jelenleg 127 m2 területen tágas amerikai konyhás nappali + 3 hálószoba, fürdőszoba és wc a tulajdonos által használt lakótér. További 37 m2 akár külön bejárattal rendelkező lakrésszé is kialakítható. Földszint: o nappali és étkező 70 m2 o konyha 10 m2 o szoba 14 m2, 13m2, 14 m2 o fürdőszoba 5 m2 o wc 1,3 m2 o kamra 2 m2 o mosókonyha 5 m2 o tároló 2 m2 o közlekedő 5 m2 o szoba 23 m2 (befejezésre vár) o fedett terasz 28 m2 o garázs 46 m2 o kocsibeálló 26,5 m2 • Parkolás: 2 autó részére a parkolás garázsban megoldott, további autók a térkövezett kocsibeállón kényelmesen elférnek. A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. www.immo1.hu/adatvedelem VeneoSys2019-2023 © Immo1 Ingatlan

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.