Gyönk
Eladó családi ház
Ár
13 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 13587
Gyönk főutcáján, 3 szobás családi ház eladó!
Méretek
Méret
90
Méret tulajdoni lap szerint
90
Telek mérete
622
Terasz mérete
5.64
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Gyönk
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kályha

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa,

fém

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Több sávos, forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert,

előkert,

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

melléképület

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
ELHELYEZKEDÉS - főútvonalon - a központi résztől pár perc távolságra, közelben: buszmegálló, benzinkút - parkolási lehetőség az ingatlan előtt, udvarban INGATLAN - lakótér: nettó 90 m2 - telek: 622 m2 HELYISÉGEK - szoba 20,4 m2 - szoba 19,5 m2 - szoba 12,6 m2 - folyosó 4,8 m2 - étkező 18,6 m2 - főzőfülke 4,73 m2 - fürdőszoba 5,4 m2 - terasz 5,46 m2 - terasz 3,4 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - tégla falazatú ház (poroton tégla, nagyméretű tégla) - tetőfedés: hódfarkú cserép - fa, fém nyílászárók - járólap, laminált padló, beton burkolatok - lambériás álmennyezetek - új villany hálózat a konyhában és a folyosón - új kémény és ereszcsatorna - fűtés: kályha - közmű: víz, villany, szennyvíz (gáz az utcában) - általános állapot: átlagos Az ingatlanhoz tartozik: - kert Pár éve az alábbi felújításokon esett át: a konyhában és a folyosón a villamoshálózat korszerűsítve lett, illetve a szobák is be vannak csövezve, csak rá kell csatlakozni. Továbbá felújításra került a kémény és az ereszcsatorna. Méretéből adódóan remek választás lehet egy család számára. A kertben jelenleg barackfa, diófa, egres, szilva, paradicsom, tök és cukkini található, ami még bővíthető többféle zöldséggel, gyümölccsel. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.