Inárcs
Eladó ikerház
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 13505
MÉG 2 DARAB ENERGIATAKARÉKOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ KERESI ELSŐ TULAJDONOSÁT A PEST VÁRMEGYEI INÁRCSON!
Méretek
Méret
95
Telek mérete
450
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Inárcs
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fűtés típusa

klíma,

hőszivattyú

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes,

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

előkert,

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

elektromos garázs kapu/ajtó,

riasztó,

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
BB
Építés éve
2022
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
MÉG 2 DARAB ENERGIATAKARÉKOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ KERESI ELSŐ TULAJDONOSÁT A PEST VÁRMEGYEI INÁRCSON! Kertvárosi környezetben, új építésű lakóparkban eladó, 450 m2-es telekre épült, 95 m2-es modern kivitelezésű, amerikai konyhás nappali +3 szobás, teraszos, 18 m2-es garázs kapcsolatos, azonnal költözhető, BB+ energetikai besorolású ikerház, magas műszaki tartalommal. Az ingatlant napfényes és tágas terek jellemzik, elosztása ideális. Műszaki felszereltsége a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelel. Fűtéséről és melegvíz ellátásáról HŐSZIVATTYÚ, hűtéséről inverteres LÉGKONDICIONÁLÓ gondoskodik. Az elektromos garázskapu, RIASZTÓ rendszer, a nagykapunál elektromos előkészítés a vételár részét képezi. A lakópark Inárcs központi, új építésű részén, természethez közel található. Kirándulásra, kutyasétáltatásra, sportolásra kiváló. A közelben sportcsarnok, óvodák, iskola, orvosi rendelők 2 percre. A környéken számos a lehetőség wellness és szabadidős tevékenységhez, kúriák, udvarházak, lovardák, autó-motor pálya rendezvényekkel. Budapestre jutás tömegközlekedéssel a minden órában induló Népligetig közlekedő Volánbusz járattal lehetséges, továbbá a településen áthaladó vasúttal is megközelíthető. Legközelebbi város Dabas, Inárcstól 10 percre, ahol minden megtalálható, szolgáltatók (Bankok, Földhivatal, Kormányablak, NAV, Bíróság, Rendőrség, Gimnázium, Szakiskola) továbbá a bevásárlásokat is helyben lehet intézni (Tesco, Aldi, Spar, Pepco, rengeteg kis üzlet, havonta kirakodóvásár) Az ingatlanokhoz CSOK és kedvezményes hitel igényelhető! Babaváró hitel a feltételek teljesülése esetén önerőként beszámítható. 5 %-os lakásáfa visszatérítés! Irodánk teljes kőrű INGYENES hitelügyintézést vállal az ország összes bankjával! Kulcsátadásig követjük az ügymenetet. Szerződéskötéshez, és bármilyen jogi kérdésben saját ügyvédeink állnak rendelkezésre! Portfóliónkban több új építésű ingatlan található, tervezés alattiakról is tudunk információval szolgálni! Referencia házak megtekinthetők! Keressen akár hétvégén is ünnepnapokon is! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Ferszoltex Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési per adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!