Zomba
Eladó családi ház
Ár
15 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 11577
Zombán 3 szobás családi ház eladó!
Méretek
Méret
80
Méret tulajdoni lap szerint
80
Telek mérete
473
Terasz mérete
15.4
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Zomba
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
ÉNy
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert,

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

melléképület

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
ELHELYEZKEDÉS - családi házas övezetben (főútvonalon) - 10 perc sétára a központi résztől - parkolási lehetőség az udvarban INGATLAN - telek: 473 m2 - lakótér: nettó 80 m2 - az udvaron melléképület található HELYISÉGEK - szoba 12 m2 - fél szoba 7,7 m2 - közlekedő 1,95 m2 - szoba 12,32 m2 - szoba 19,7 m2 - konyha 18,3 m2 - fürdőszoba + wc 5,6 m2 - spájz 2,21 m2 - veranda 15,4 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - vegyes falazatú ház - tetőfedés: cserép - fa nyílászárók - járólap, padlószőnyeg burkolatok - fűtés: gázkonvektor - teljes közmű - általános állapot: közepes Az ingatlanhoz tartozik: - melléképület Az utcafronti két szoba utólag lett hozzáépítve, 100% tégla falazatú. Gyermekes családok számára remek választás. A szobák méreteinek köszönhetően, a család apraja-nagyja kényelmesen elfér. Ha lát benne fantáziát hívjon! Nézzük meg és legyen az Öné mielőbb! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.