Kecskemét
Eladó családi ház
Ár
118 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10481
Idilli környezetben, hangulatos családi ház!
Méretek
Méret
210
Méret tulajdoni lap szerint
210
Telek mérete
3000
Terasz mérete
25
Cím
Vármegye
Bács-Kiskun vármegye
Város
Kecskemét
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

cserépkályha,

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert

körbejárható,

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

elektromos kapu,

fúrt kút,

pince,

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
CC
Építés éve
2005
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Idilli környezetben, hangulatos családi ház! Kecskemét-Hetényegyháza előtt eladásra kínálok, egy 2005-ben 3000 m2-es telekre épült, 210 m2-es kifogástalan állapotú, szigetelt, kétszintes, amerikai konyhás nappali +5 szobás, újszerű családi házat 25 m2-es fedett terasszal, gyönyörűen parkosított udvarral. A remek adottságokkal rendelkező ingatlan madárcsicsergős, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, arborétumos környezetben helyezkedik el. Hatalmas kertje rendkívül sok lehetőséget nyújt a családnak a kikapcsolódásra, feltöltődésre egy fárasztó nap után. A társasági életnek kedvelt színtere lehet a minőségi anyagokból épült 20 m2-es szaletli, vagy a téglából épített kerti sütögető. A növények szépségéről, 2 fúrt kút és öntözőrendszer gondoskodik. A homlokzati szigetelésnek és az egyedi gyártású hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a ház fenntartása rendkívül kedvező, melynek melegét gázkazán, és a 7 éve épített cserépkályha biztosítja. Ez a mesés otthon minden részletében átgondolt, és időtálló. Az előtérből a tágas amerikai konyhás nappali fogad minket, amely közvetlen terasz kapcsolattal rendelkezik. Az innen nyíló közlekedőkből érhetjük el a hálószobákat és a nagyméretű fürdőszobát is, melyben helyet kapott egy zuhanyzó és egy fürdőkád is. Az egylégterű, külön bejáratú 80 m2-es tetőtér, számtalan lehetőséget kínál új Tulajdonosának. Néhány fontosabb paraméter: -Elektromos kapu -Riasztórendszer -Fedett gépkocsibeálló 2 autó részére -Beépített konyha, prémium kategóriás gépekkel -Beépített bútorok, tárolók -Prémium hideg- és meleg burkolatok -Inverteres klíma Ajánlom azoknak akiknek fontos a természet közelsége, a nyugalom és szeretnének egy igényes, kényelmes tágas otthont felújítások nélkül. Amennyiben megtekintené ezt a csodálatos ingatlant hívjon, a hét bármelyik napján akár hétvégén is állok rendelkezésére. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Ferszoltex Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. immo1.hu/adatvedelem